Positivt ifrågasättande!

Vertyget 5 varför?Man har sina rutiner och gör på sitt sätt. Det fungerar och man låter det gå, dag in och dag ut. För det är enkelt och det finns ingen egentlig anledning att göra annorlunda. Eller?

När jag är ute och ifrågasätter så går det bra, eftersom jag inte jobbar just i den processen utan är endast processbesökare så får jag förklarat för mig hur allt fungerar. När jag frågar varför så får jag för det mesta svaren…

Så har vi alltid gjort, det var så min företrädare gjorde eller vet inte, jag skulle inte göra så!

Men hur skulle du vilja göra då? Är min nästa fråga.
Ja då… kommer en massa intressanta förslag!

Jag älskar att ifrågasätta och uppmanar det starkt. Att se till att ha en ifrågasättande kultur är ett stort steg men för att lyckas måste DU klara av att också bli ifrågasatt och viktigast av allt att göra det i positiv anda!

Mitt önskemål:
Jag vill ha en ifrågasättande kultur!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: