Superstrukturerad på 31 dagar!

Jag har laddat ner appen Klart som även finns som bok! Appen erbjuder ett test att göra för att få en liten inblick i hur strukturerad du är. Välstrukturerad fick jag som resultat vilket inte är så konstigt för de som känner mig!

Påhittigt tycker jag av struktören David Stiernholm att få boken som app.

Tycker det är roligt att gå igenom råden David ger, de påminner alla om kursen personlig effektivitet som jag tidigare skrivit om!

Dagens första uppgift i appen är att planera in i sin kalender vilka dagar som är extra viktiga beroende på dina behov för att bli strukturerad.

Programmet är 31 dagar och du ska lägga endast en halvtimme per dag för att läsa och träna på olika förbättringsområden. Exempel på problem som författaren David tar upp är om du jobbar mycket övertid, har svårt att ha överblick och priritera, rörigt på skrivbordet, om du är av en sista minuten sorten som blir klar kvällen innan deadline m.m.

Vill man lära sig mer kan man köpa boken via appen men själv tänker jag testa appen i första hand! Jag känner redan igen mycket så jag tror inte jag behöver boken.

Kom ihåg, även om det är ett program på 31 dagar så kommer detta ta tid! Att förbättra eller ändra sina vanor kräver tid och uppföljning för att inte hamna tillbaka på ruta ett. Reservera tid i din kalender att läsa på tips eller träna och ju mer du pratar om det för personer kring dig desto lättare tror jag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: