Diplom ja eller nej?

bild

Efter två år av utbildning, reflektioner och träning har jag äntligen fått mitt diplom från Gällfsta Ledarutveckling!

Det har varit delvis jobbiga stunder men efter ett tag en märkbar personlig utveckling både för mig själv men även min jobbkrets.

Jag säger inte att ett diplom eller intyg säger något om ens kompetens men det är kul att få tycker jag som en påminnelse kanske på det man gått. Jag har en klok hr-kollega som träffat alleles för många chefer med många  olika intyg på bra kurser men inte var de någon vidare bra chefer för det. Hon rådde mig att utnyttja varje minut till att verkligen reflektera och analysera vad jag gått igenom, hur jag reagerat, hur det påverkat mig, hur andra reagerat osv…
De hade dessutom i sin egen organisation slutat ge intyg för sina chefskurser utan testade deltagarna i slutet av kursblocket med olika roller och uppgifter.

Men Gällöfstas utbildningar rekommenderas starkt! Det är bra handledare och mentorer, utbildningarna har ett bra upplägg!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: