Styrelseuppdrag

Plan_globPå Plans årsmöte blev jag vald till styrelsen! Det är jag väldigt glad för! Jag har varit medlem i styrelseakademin men inte gått några kurser då jag vet att det är tufft att få uppdrag men nu när jag har detta uppdrag och hoppas på ett till är jag beredd att gå flera styrelsekurser på egen bekostnad!

Jag vill tacka Plan och dess valkommitté för uppdraget men främst för förtroendet. Jag har länge längtat efter ett sådant uppdrag då jag trivs och kan strategi arbete och vill gärna påverka organisationer till det bättre!

Plan finns i mitt hjärta då jag har känt Plan i över 10 år och varit aktiv på flera sätt. Jag tänker ständigt på hur man kan förbättra Plan och Plans aktiviteter för medlemmarna. Jag ser fram emot första styrelsemötet och Plans framtid. Plans nya ordförande Patrik Färdow berättade om flera saker på konferensen, som var på gång i Plan, en av dessa är exempelvis företagsbesöken som kommer bli kostnadsneutrala för medlemmarna! Är du inte medlem så bli det nu! Det kommer att löna sig!

Ett mentor program startar för sista års studenter och flera sorters nätverk är på G. Det kommer bli en hel del nytt och bra för medlemmar så lyssna till mig, bli medlem nu och anslut dig på Plans LinkedIn grupp så blir du en av de första som får alla nyheter först!

Om du har funderingar kring verksamheten så skriv gärna ett meddelande till mig eller någon annan i styrelsen.

In på plan.se och bli medlem idag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: