Ayla är här!

bildTack till den underbara personalen på Karolinska Huddinges förlossnings avdelning. Extra stort tack till barnmorskan Anne Huumonen och undersköterskan Madde Hallström för all hjälp och stöd. Min lilla Ayla kom till världen den 2 maj 01:52, hon vägde 3515 g och 51 cm lång.

För ett antal månader sedan skrev en av mina kontakter på LinkedIn hur hon såg på att vara föräldraledig vilket jag längtat efter att citera så här kommer det.

”Att vara föräldraledig är som att ta hand om företagets viktigaste kund. Du är ständigt tillgänglig, tillmötesgående, flexibel och försöker med alla medel att göra din kund nöjd och glad 🙂 ”

Nedan en text jag skrev under min graviditet i Aylas bok, det är utvalda delar från en dikt:

Min kära dotter, om den värld du ännu ej sett vill jag säga några ord med glädje och vett. För mycket misstro föder agg och för mycket tilltro ångerns smärta! Tänk ej i varje ros en tagg, ej heller dygd i varje manligt hjärta! Min dotter, studera världen väl, den ger dig ämnen nog att tänka! Varje människa är en bok, lär dig att fatta dess rätta värde! Och minns min dotter, att oftast av en tok den vise någon visdom lär! Den allra bästa värld är den du äger, den är bebodd av kloka och dårar. Men med din vilja skänker den mer glädje än tårar! Ta händelser och öden lätt så blir de ej tunga för hjärtat och ett sätt att hålla dig ung! Låt aldrig flärden dig förtrolla! Min dotter, inte är jag orolig för dig för du ska segra allt detta!

Nu är jag föräldraledig i 6 månader men tillgänglig är jag ändå så vi ses bland annat här på sidan 🙂

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: