Vilket minne lämnar du efter dig?

Tankesättet gillar jag extremt, jag har försökt föreställa mig hur det är att minnas någon god eller mindre god person som lämnar oss. Och det är en sådan kraft i det att man själv vill göra sitt bästa för att alltid nämnas i positiva meningar och tankar hos andra. Detta är något att eftersträva tycker jag i alla livets stadier. På jobbet och hur man lämnar ena jobbet till nästa, i vänskaps relationer, vid skilsmässor… ja vid allt! Var så god du bara kan mot andra så är du god mot dig själv!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Haha! Ja du ska de5 alltid vara ve4rst Fel vecka, bara (Hade fatkksit inte sett det inle4gget, se5 nu fe5r du inte tro att det var pga. det jag valde just den he4r utmaningen).Te4nkte fre5n bf6rjan fatkksit ockse5 le4gga till en bonusutmaning om att skriva le5ngre loggar (minst 50 ord) pe5 samtliga av cacherna, men tyckte att det liksom blev tve5 utmaningar i ett. Jag ser nu att du var inne pe5 samma e4mne

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: