JobMatch

globalskillsJobMatch – ett verktyg för rekrytering, förändring och utveckling! Ett test som jag fick göra kostnadsfritt för att värdera om det är ett verktyg jag vill rekommendera min arbetsplats. Testet görs och ditt resultat jämförs med en ”medellinje” från en databank på just din tjänst eller en tjänst du söker. På så sätt får du reda på hur du ligger till jämfört med den stora massan. Du får även reda på hur du ligger till inom områdena stabilitet, handlingsmönster och relationsmönster!

Efter att ha fyllt i testet fick jag en två timmar lång feedback om vad testet säger om mig. Konsulten Marie-Louise kunde genom testet säga mig mycket som jag tyckte stämde. Genom att Marie-Louise kollade diagram och siffror kunde hon lik en spådam berätta för mig om min personlighet och dess påverkan på hur jag just nu mår!

Jag fick även resultatet skriftligen med bl.a. en lättare parti där jag själv kan läsa om mina styrkor, utvecklingsområden och annat smått och gott. Jag kan läsa om min stressmönster, beslutskaraktär och kommunikationstil.

En annan aspekt som jag inte sett hos andra tester jag gjort är ett antal rader för din chef eller framtida chef med råd om hur hen ska leda dig för att du ska blomma och göra ditt bästa. Påminner lite om mitt förra inlägg om vilka kommunikationsstilar vi ska använda oss av för olika personer men denna är mer unik just för dig och inte allmänt indelat i fyra områden. Ett test som absolut värt att göra och utvärdera! Mer om testet kan du läsa här eller kontakta Marie-Louise!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: