Snart ännu en bok att Recensera!

Det var ett tag sedan jag skrev om en bok känns det som men nu har jag en anledning. Freddie Larsson som skrivit en ledarskapsbok vid namn ”Kan jag så kan du” kommer skicka mig boken inom närtid och kommer den i tid kanske den blir min semesterbok 🙂

Jag återkommer med mer info om boken senare, idag kan jag bara bjuda er på Freddies text om boken. Läs nedan och tyck gärna till som kommentar!

bokrecension

KAN JAG SÅ KAN DU

Det finns bara ett sätt att leda och det är genom dig själv. Att utgå ifrån dina egna känslor, erfarenheter, kunskaper och värderingar har inget med ledarstilar eller metoder att göra utan hur du är som person och hur du uppfattar din omgivning.

Kan jag så kan du är en ledarskapsbok som skildrar en ny tids ledarskap, det självspeglande ledarskapet. Allt du gör, känner, säger och ger uttryck för, åskådliggör vem du är som individ. Denna ledarskapsbok hjälper dig att finna ditt eget ledarskap och ditt eget sätt att leda på! Ett sätt som utgår ifrån dig själv, din personlighet, dina instinkter och erfarenheter.

Den du är som individ speglar i sin tur vem du är som ledare och Freddie Larsson ger svaren som går tvärs emot traditionella tankar om organisatorisk hierarki, styrning och uppföljning.

Boken kan leda dig och dina medarbetare mot självkänsla, mod och framgång. Du blir en förebild och ledstjärna för andra att följa.

Genom att dela med sig av exempel och anekdoter ur sitt eget liv vill Freddie på ett självspeglande sätt öppna dina ögon för den nya tidens ledarskap.

Greppa möjligheten och finn den nya ledaren i dig!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: