Jag älskar scenen…

umeNär det går så bra som det gjorde igår! Det fick jag bekräftelse på, av de som lyssnade och det var som ljuv musik. Jag uppskattar både positiv och ”negativ” feedback! Negativ inom citationstecken för jag förstår inte varför det heter negativ – det är ju faktiskt denna feedback som utvecklar en.

Redan i våras blev jag tillfrågad om att besöka Umeå men eftersom jag skulle få min dotter Ayla var det svårt. Igår blev det istället ett besök för att föreläsa om förbättringsarbete och hålla workshop i två omgångar för personalen på Universitetsförvaltningen (som består av ca 600 medarbetare). Ungefär hälften fanns med på denna dag – förvaltningsdagen som är till för att sprida kunskap och inspirera!

Jag tackar Umeå Universitet för att jag blev så väl omhändertagen! Och hoppas att 100% fick med sig något värdefullt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: