SewaConsulting

kasewaVäldigt tidigt i min karriär (endast ett år på arbetsmarknaden) startade jag en egen firma på önskemål av framtida kunder som ville anlita mig. Personer som jag lärde känna och jobbade med i den organisation min projektanställning skulle ta slut. Jag hade inte mycket erfarenhet så att starta eget och lita på att få uppdrag var starkt gjort och jag satte mig in i det här med företagandet väldigt seriöst. Men när organisationen förändras, folk blev övertaliga, lämnade sina jobb eller blev utbytta hade jag plötsligt inte samma kontaktnät kvar. Saker och ting ändras snabbt och som tur var hade jag B-plan och fick snabbt en tjänst som jag eftertraktade och älskade och älskar fortfarande!

Nu i efterhand var det bra med en B-plan och att jag hade firman vilande. Ingen startar en firma med de konsulttjänster liknande mina om de inte har ett namn eller en bakgrund som får kunder att anlita de. Samma firmanamn, samma person men med djupare och bredare erfarenheter är här! Ja, nu har jag aktiverat firman för mindre uppdrag som jag kan göra vid sidan om jobbet. Det känns underbart att jag får göra detta av min arbetsgivare! Min förhoppning är att jag får uppdrag även i den privata sektorn!

Jag har redan fått uppdrag som föreläsare eller inspiratör till förändringsarbete! Och eftersom fakturan kändes lite kal anlitade jag en underbar tjej, Rezan Labady som snart examineras från programmet Digitala Medier att göra mig en logga och resultatet som jag gillar och står för är nedan.

kasewas

Som du säkert kan gissa så är Sewa den andra delen av mitt namn – KaSewa. Vilket flera vänner kallar mig då de tycker mitt namn är svårt. Sewa är även ett flick namn i Kurdistan och kommer från ordet Sew som är äpple. Detta tycker jag är perfekt för både min firma och sida/blogg.

Äpple står nämligen för kunskap, hälsa och förnyelse! Jag tror på kunskap och jag tror att förändringsarbete ska bidra till bättre hälsa genom förnyelse! Hur bra är inte det? Genom att bjuda dig på kunskapen jag har på min sida eller genom mig själv, så bidrar jag med personlig- och organisationsutveckling!

En förklaring till att äpplet är en symbol för kunskap kan vara att om man delar ett äpple på tvären så framträder ett pentagram, ett gammalt tecken på högre kunskap!

Välkommen att smaka 😉

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: