Innan bröstoperation… blir det dans med vården!

Skulle detta hända i Sverige skulle man skylla på att vården inte håller operationstider… Och de ska absolut inte ha roligt på jobbet för skattepengar! Tyvärr…

Jag är den som ser, uppmärksammar och hjälper organisationer att ta bort slöserier. Slöserier finns överallt och själv tycker jag att slöserier som finns ska bort för en bättre närvaro för de som jobbar. Jag tycker inte att ta bort slöseri är att ta bort medarbetarnas glädje. En liten dans kan jag faktiskt ibland se som är glädja sin kund innan den förändring hen skulle genomgå…

Nu får ju patienten i Sverige lugnande innan de kommer in på operationsrummet, så pigga är inte våra patienter men tanken är fin tycker jag. Att glädja sig själv istället för att vara deppig och att glädja vården! Det är väl som att ge morgongymnastik som får personalen att göra ännu bättre ifrån sig minst resten av dagen! Alla vet väl att trivsel på jobbet ger friskare medarbetare och bättre resultat, eller?

Vad tycker du?