Utmattad, sjuk men överlycklig!

I måndags började jag jobba, ni som känner mig vet att jag längtat till jobbet! Vi flyttade dock helgen innan till en bostadsrätt och förutom det så blev hela familjen sjuka…

Så nu bor vi i ett renoveringsobjekt som behöver allt du kan tänka dig! Vi har målat, och målat och än är vi inte klara – en lägenhet på 160 kvm tar tid att fixa om man vill göra det bra!

Vi blåste ut hela köket och la nytt golv och nu skruvar vi ihop köket. Vi ska ha parkett överallt och eftersom detta är en etagelägenhet ska vi byta ut det gamla trappan från 60 talet vilket kommer göras av proffsen. Allt annat gör vi själva, mest min man men jag hjälper till så mycket jag orkar och kan med två barn. Min man är händig och gillar se ett resultat som han kan säga är hans verk så när jag ville anlita folk att hjälpa oss tyckte han att han skulle göra det bra själv. Sen har han även bröder som hjälper till på helgen.

Detta är anledningen till att jag inte varit så aktiv, mitt liv består av mycket just nu. Två barn, renovering och jobbet!Nedan lite bilder på nuläget:

bild 1 bild 2

bild 4 bild 3

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: