Karolinskas nya bygge!

NKS_3%20dec%202012%20%20_7918_webbHar väl ingen missat? Vilket projekt! När man dessutom som jag varit borta ett tag så ser man hur jobbet gått framåt. Idag var jag på besök med ett antal logistiker för att se byggnaden där de största logistikflödena är tänkta att vara. Bland annat varumottagningen, posten, miljöstationen där ca 40 fraktioner ska sorteras…

Vi leddes av medarbetare på Coor, företaget som ska hålla i nästan all service i den nya byggnaden. Jag ville se resten av huset men tiden räckte inte till och syftet var endast de logistiska flöden. Jag får se till att få ett nytt besök 🙂

Jag blev förvånad hur lite yta de olika verksamheterna i den varumottagningsbyggnaden fått, när jag jämför med dagens yta… Kanske har Coor ett nytt effektivt sätt att serva huset genom mindre resurser. Det återstår att se och spännande att få lära 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mer om planering och byggprocessen kan ni läsa och se här.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: