God fortsättning

Första dagen på jobbet för många av oss och sen finns det ni som tagit några dagar ledigt för utvila, förhoppningsvis reflektion och en ordentlig start på 2014 till måndag nästa vecka.

Själv har jag reflekterat lite grann, inte någon större ansträngning men jag inser att 2013 för mig har bara handlat om familjen, inte konstigt när jag fått mitt andra barn och varit föräldrarledig i 8 månader kanske… Men det känns ändå konstigt och annorlunda än föregående år där jag fick i min reflektion mycket utrymme för vad jag lärt mig av kollegor, nätverk och utbildning men även vad jag lärt eller spritt till andra.

Självfallet ger mamma rollen för andra gången oxå mycket lära om livet och konsten att utveckla sin barn till egna individer. Många, därbland jag har pratat mycket om att tålamodet blir bättre när man får barn, jag kan säga att det förmodligen blir ännu bättre med två barn men även längtan efter en flykt från mamma rollen blir väldigt påtaglig… kanske tycker vissa av er vilken konstig eller dålig mamma jag är. Nej det är jag inte, jag gör allt för mina barn och min familj. ibland behöver man dock tystnaden eller den egna tiden att bara få tänka utan att det ska kännas/höras som myrrornas kring i huvudet.

Bilden lånad från hemmadrommar.se

Välkommen till jobbet säger jag till mig själv. Nu får min man ta över föräldrarledigheten och myrrornas krig i så där 6 månader 🙂

Jag ser fram emot detta 2014 som jag tror kommer innebära många nya kontakter, uppdrag och glädje med både familj och andra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: