Jag sätter stort värde i att utgå från medarbetarnas hälsa och trivsel. Jag har erfarenhet av att detta resulterar till organisationens och kundernas bästa vare sig det är privat eller offentlig verksamhet. Jag använder mig av Lean filosofin i stor utsträckning vilket innebär att kunders och intressenters behov är i fokus samt medarbetarnas och chefernas delaktighet är en förutsättning.

Jag har 15 års arbetslivserfarenhet inom förändringsarbete och har haft internkonsult rollen där jag stöttat chefer och medarbetare, genom projekt- och processledning, utbildning och workshops.  Eftersom jag arbetat i stora organisationer har jag erfarenhet av flera avdelningar så som HR, Kommunikation, Logistik & Service och självfallet den operativa verksamheten. Min styrka är att se helheten eller rättare sagt se till att organisationens delar samverkar och blir medvetna om varandra.  Och precis som mitt personliga varumärke är viktigt för mig stöttar jag dig och din verksamhet med sitt varumärke.

För min LinkedIn profil, tryck här!

Välkommen att kommentera mina inlägg, men jag förbehåller mig rätten att bara publicera det jag tycker hör till mina ämnen. Andra frågor och åsikter svarar jag gärna på via kontaktformuläret.

Mitt Privata jag
Min egen lilla familj består av min man Mickael och mina tjejer Nascha och Ayla. Med min familj reser vi till nya destinationer varje gång.

Jag har starka band till min familj (föräldrar och tre syskon), bra relation med starka rötter. Vi ställer upp och finns för varandra ständigt. De bor i Skåne så vi försöker träffas så mycket det bara går. Vänner kommer och går sägs det, jag har några vänner som jag står nära och som jag tror relationen med kommer hålla livet ut.

Spa är en aktivitet jag gör med vänner minst 4 gånger per år. Att gå på middagar, brunch, afternoon tea och hotelfrukost med vänner, njuter jag av och gör så ofta tillfälle ges. Utöver det har jag ett stort nätverk av personer jag träffat på olika sätt.